Patrónus Program

Vigyázat! A Patrónus Program csak elszánt nyelvtanulóknak szól, mert itt teljes elköteleződésre van szükség! 

Kiknek való a Patrónus Program?

Azoknak, akik hajlandóak felelősséget vállalni a saját nyelvi fejlődésükért, ezért kitartóak, képesek elszántan, terv szerint, hosszú távon dolgozni, tevékenyen hajlandóak részt venni a közös munkában és javaslatokat tenni. Ehhez segítséget és motivációt ad nekik az írásban lefektetett cél és határidő.

Mire számíthatsz, ha részt veszel a Patrónus Programban?

Mivel személyre szabott nyelvtanulási terved lesz, ami igazodik a nyelvtudásodhoz és a céljaidhoz, ezért sokkal gyorsabban fogsz haladni, mint ha „csak úgy”, írásban lefektetett célok nélkül dolgoznánk.

Megadott időközönként tartunk majd egy rövid konzultációt, ahol áttekintjük az eltelt időszak alatti haladásodat és amely lehetőséget biztosít arra, hogy addig csiszoljuk, tökéletesítsük a tanulási módszeredet, amíg a leghatékonyabb, legmegfelelőbb lesz a számodra.

Mi történik, ha jelentkezel?

Miután leadtad jelentkezésedet az írásbeli szintfelmérésre, elküldünk Neked egy tesztet, amit otthon kitölthetsz. Miután kijavítottuk, felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az első ingyenes alkalom időpontját, ami egy szóbeli szintfelmérés és beszélgetés lesz.

Mielőtt elkezdenénk az órákat, részletesen megbeszéljük, hogy mire van szükséged. Mik a terveid, mi a célod, sürget-e határidő, milyen erősségeid és gyengeségeid, esetleg rossz tapasztalataid vannak. Kitérünk arra is, hogy szerinted milyen módszerrel tudnánk a leginkább haladni. Töviről hegyire megbeszéljük a metodikát, s miután ez megtörtént, közösen tananyagot választunk és személyre szabott írásos nyelvtanulási tervet készítünk Neked, melyben óráról órára levezetjük, hogy mit tanulunk, mely készségeidet fejlesztjük, milyen feladatokkal. Mindehhez a legújabb módszer, a nyelvi coaching eszközeit használjuk.

Ezt a részletes írásos tervet akkor kapod meg, ha hosszú távban gondolkodsz (gondolkodunk). Ehhez az írásos tervhez tartjuk magunkat és megadott időközönként egy rövid konzultáción közösen felülvizsgáljuk, eltértünk-e a tervtől, vagy sem. Ha igen, miért, mi okozta az eltérést és milyen tanulságok származnak ebből, szükség van-e módosításra.

Árengedményt biztosító bérletet is válthatsz abban az esetben, ha hetente legalább 2 órát rendszeresen vállalsz.
A bérletek érvényesek:
* 10 órás: maximum az első órától számított 60. napig
* 20 órás: maximum az első órától számított 120. napig
* 30 órás: maximum az első órától számított 180. napig
Az óra 48 órán belüli lemondása esetén az óra megtartottnak minősül, a bérletbe beszámít.

Minden bővebb információt megkapsz beszélgetésünk során, illetve e-mailben: info@highscore.hu.