IELTS Academic 6.5 – 7.5

Milyen szintnek felel meg az IELTS Academic 6.5 – 7.5?

Ezek a pontszámok nagyjából a magyar felsőfokú nyelvvizsgának, illetve az európai C1 besorolásnak felelnek meg.

Mihez elég az IELTS Academic 6.5 – 7.5 eredmény?

Általában az egyetemi diploma megszerzéséhez, egyetemi alapképzéshez kellenek ezek a pontszámok.

Pre-IELTS Academic 6.5 – 7.5 szintrehozó tanfolyam (60 óra)

A Pre-IELTS tanfolyam azoknak javasolt, akik szeretnék a középfokú tudásukat megerősíteni, fejleszteni azokat a készségeket, amelyekkel eredményesen tudnak kommunikálni és eligazodni egy anyanyelvi környezetben. A tanfolyam elkezdéséhez középfokú nyelvtudás kell, amit azonban nem kell nyelvvizsgával bizonyítani.

A tanfolyam alatt az IELTS vizsga részfeladatain keresztül fejlesztünk készségeket (olvasás, írás, beszéd és hallgatás) és részkészségeket (skimming, scanning), valamint nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvtani rendszerezésre és a szókincs bővítésére is

IELTS General 6.5 – 7.5 vizsgatréning (30 óra)

A rövidebb, 30 órás tanfolyamok a vizsgafeladatok megismerésére és gyakorlására vannak kihegyezve. Amellett, hogy bemutatjuk a vizsga teljes felépítését és követelményét, feladatmegoldó stratégiákat mutatunk, segítünk helyes időbeosztást kialakítani gyakorló vizsgákon keresztül. A felkészítés végén komplett próbavizsga van, hogy a vizsgakörülményeket és a stresszt is imitáljuk. A letett próbavizsgát teljesen kiértékeljük.

A tréning elkezdéséhez mindenképpen rendelkezni kell a megfelelő nyelvi szinttel, ebben az esetben a stabil középfokú nyelvtudással. A képzést ajánljuk még azoknak is, akik vagy már elvégezték a Pre-IELTS szintrehozó tanfolyamot, de ez nem előfeltétel.

A kurzusok előtti szintfelmérésen dől el, hogy kinek melyik kurzust érdemes elvégezni ahhoz, hogy a legjobb eredményt érje el a vizsgán.

Aktuális 30 órás IELTS Academic 6.5 – 7.5 tréningek:

30 órás IELTS Academic 6.5-7.5 tanfolyam – 2017. január 9-től

 

Aktuális 60 órás Pre-IELTS Academic 6.5 – 7.5 szintrehozó tanfolyamok:

60 órás Pre-IELTS Academic 6.5 -7.5 tanfolyam – 2017. január 9-től