Álláskereséshez

Manapság már elképzelhetetlen az álláskeresés egy jól megírt önéletrajz és motivációs levél nélkül.  Mégis sokan nem  szánnak rá különösebb időt és energiát. Keresnek valami mintát az Interneten, és éppen csak a személyes adataikat módosítják bennük.

És azután nem értik, hogy miért nem hívják be  őket egyetlen állásinterjúra sem.

A válasz nagyon egyszerű: azért, mert egy gyakorlott személyzetis már messziről felismeri ezeket a mondatokat. Ha nem akarsz az első körben kiesni, akkor ezen változtatni kell! Mutass valami egyedit! Fogd fel úgy, mint soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy  kitűnj a pályázók tömegéből! Ha valaki ezeket a szövegeket idegen nyelven is képes hibátlanul és a sablonos fordulatok nélkül megírni, akkor az biztosan jó eséllyel számíthat arra, hogy behívják állásinterjúra.

Ahogy az önéletrajz- és motivációs levél írásának  megvannak a maga szabályai és fogásai, úgyanúgy egy állásinterjúnak is. És a gyakorlott interjúztatók itt is már messziről felismerik a sablonos válaszokat, amikkel pont a kívánt hatást nem lehet elérni. Sőt!

Ha valóban meg szeretnéd kapni azt az állást, akkor mindenképpen érdemes időt és energiát szánni a felkészülésre. Sokszor  olyan apró hibákon múlik a siker, amikre önmagadtól nem is gondolnál.

Néhány alkalom alatt segítünk megírni az önéletrajzodat, motivációs leveledet és  felkészülni az állásinterjúra. Jelentkezz be egy ingyenes szintfelmérésre itt!