Pop-in bérletek – Nemzetközi nyelvvizsga felkészítők rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan

Szeretnéd TE is kényelmesen beiktatni a nemzetközi nyelvvizsgára felkészülést a sűrű programjaid közé?

Az év közbeni feladatok mellett sokan nem tudják vállalni azt, hogy még nyelvtanfolyamra is járjanak, holott nagy szükség lenne egy nemzetközi nyelvvizsgára. Inkább kötetlenül szeretnének / tudnak tanulni, ezért a hagyományos csoportos tanfolyamok nem igazán nekik valóak.

Mivel nem szeretnénk, hogy ezek az egyéni igények akadályai legyenek a nyelvtanulásnak, ezért egy új megoldást találtunk ki, amellyel a fenti problémák mindegyike kiküszöbölhető. Ez nem más, mint a rugalmas időbeosztású, egyénre szabott tanfolyam, amelyre “Pop-in” bérlet váltható.

 

button_erdekel

Rugalmas időbeosztás

A bérlet tulajdonosa akkor jön tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodnia a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazíthatja azokat.

Haladás saját tempóban – magántanárral

A másik fontos dolog: az egyéni haladási ütem.  Mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad a felkészülésben. Magántanár foglalkozik Veled, a legújabb nyelvi coaching eszközeivel, ám az ár jóval kedvezőbb!

Nem gond a szünidő vagy a vizsgaidőszak

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a bármikor elmehetsz utazni, pihenni vagy a vizsgáidra készülni, nem fogsz lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzed sem vész el, ha egy-két hétre szüneteltedned kell a nyelvtanulást. Amikor visszatérsz, pontosan ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Kezdés bármelyik nap, kedvezményes nyári bérlettel

Ráadásul mivel nem kell másokhoz alkalmazkodni, a hét bármelyik napján, bármelyik órában elkezdheted a felkészülést a nemzetközi nyelvvizsgára.

A kedvezményes Pop-in bérlet kifejezetten azoknak való, akik tavasszal intenzívebben tudnak járni órára, hogy nyárra elérjék a kitűzött célt.

10 alkalmas bérlet (10*60 perc) –  csak 49.900 Ft

20 alkalmas bérlet (20*60 perc) – csak 84.900 Ft

30 alkalmas bérlet (30*60 perc) –  csak 99.900 Ft

 

Kérj időpontot ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra a High Score Nyelviskolában (info@highscore.hu)!

Várunk szeretettel!

 button_megrendelem

A bérlet akció 2018. január 1. és 2018. június 30. között érvényes.