Nyelvi coaching

A már bemutatott nyelvvizsgákra, állásinterjúra és külföldi egyetemi felvételire való felkészülés mellett számos más területen is tudunk segítséget nyújtani azoknak, akiknek a munkájukban vagy a tanulmányaikban adódik egy idegen nyelven megoldandó feladat (előadás, prezentáció, jelentésírás, tárgyalás és még sorolhatnánk hosszasan).

A hagyományos csoportos tanfolyamok ezeket az igényeket több okból sem tudják kielégíteni. Egyrészt a szűk szakmai  témához tartozó speciális szókincs nem tanítható ezeken a kurzusokon. Másrészt legtöbbször a feladat bizalmas volta miatt sem lehet ezeket a témákat széles körben megbeszélni. Ilyenkor a legcélravezetőbb egy néhány alkalomból álló személyre szabott képzésen részt venni, ahol nem csak az adott témakört és kommunikációs formát járjuk körbe, hanem a sokszor elhanyagolt részletekre is oda tudunk figyelni.

Ha valaki például egy előadásra vagy prezentációra készül,  akkor  azt igyekszik szakmailag magas szinvonalon és nyelvileg hibátlan módon azt megírni. De gondoltál-e arra, hogy ezt hogyan fogod elmondani? Fel fogod olvasni, vagy elő is fogod adni? És akkor az biztosan belefér az adott időkeretbe? Van-e olyan érdekes adat vagy csattanó a végén, ami emlékezetessé és meggyőzővé teszi az előadást?

Ha Neked is van ilyen megoldásra váró feladatod, keress minket bizalommal!