Jelentkezés

Jelentkezés szintfelmérésre

A tanfolyamok kezdete előtt a jelentkezőknek egy ingyenes szintfelmérésen kell átesniük, ami szükség esetén két részből áll. Minden jelentkezőnek ki kell töltenie egy írásbeli szintfelmérő tesztet, amit elektronikus úton is el tudunk küldeni, ha az űrlap kitöltésével megadod az elérhetőségeidet.

Szóbeli szintfelmérésre csak akkor kerül sor, ha az írásbeli teszt eredménye 70% és 80 % közötti. 80% fölötti eredménnyel kezdhető el a kiválasztott tanfolyam.  70% alatti eredménynél más, alacsonyabb nyelvi szintet megkövetelő kurzusra teszünk javaslatot.

Jelentkezés tanfolyamra

A tanfolyamokra  a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni a szintfelmérés után. A jelentkezési lap alapján felnőttoktatási szerződést kötünk, amely pontosan jelöli a tanfolyam jellegét, helyét, időpontját és a fizetési feltételeket. Az aktuális díjakat és igénybe vehető kedvezményeket itt találod.

A tanfolyamok díját csak egyösszegben lehet befizetni. Készpénzes fizetés esetén a teljes tanfolyami díjat a beiratkozáskor kell kifizetni. Átutalás esetében a teljes tanfolyami díjat legkésőbb a beiratkozás előtti napon kell átutalni és az átutalt összegről szóló bizonylatot a beiratkozáskor kell bemutatni.

A képzések folyamatossága érdekében a tanfolyami díj nem kerül visszafizetésre.