Miért a High Score?

10 érv arra, hogy miért minket válassz:

1) Azért, mert a High Score Nyelviskola kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy segítsen Neked felkészülni olyan nemzetközi nyelvvizsgákra, mint az IELTS, TOEFL vagy CAE.

2) Azért, mert tudjuk, hogy mire van szükség egy jó ösztöndíj vagy állás megpályázásához, ezért segítünk megírni az önéletrajzodat és motivációs leveledet, valamint kidolgozni a legjobb válaszokat az állásinterjúdra akár angolul, németül vagy franciául.

3) Azért, mert ha már felvettek külföldi egyetemre vagy olyan állást kaptál, ahol idegen nyelven kell majd dolgoznod, mi ebben is tudunk tanácsot adni és segítséget nyújtani.

4) Azért, mert a felkészítésben résztvevő tanárok mindannyian diplomás, gyakorlott és gyakorló nyelvtanárok, akik rendszeresen vezetnek nyelvvizsga tanfolyamokat és vesznek részt továbbképzéseken.

5) Azért, mert csoportos és egyéni a képzéseink a már meglévő nyelvi szinthez és az elérni kívánt pontszámhoz vannak igazítva, így a tanulásba több ponton is be lehet kapcsolódni, a tanmenetet rugalmasan lehet alakítani az igényeidnek megfelelően.

6) Azért, mert kis létszámú csoportokban (4-8 fő), párban vagy egyénileg foglalkozunk Veled.

7) Azért, mert a legmodernebb módszerrel, a nyelvi coaching eszközeit használva tanítunk.

8) Azért, mert mi sok tanfolyam díjából árengedményt adunk, vagy részletfizetési lehetőséget biztosítunk

9) Azért, mert az oktatás és a szolgáltatások minőségét folyamatosan ellenőrizzük és javítjuk.

10) Azért, mert nálunk kényelmes, világos tantermekben, vidám, oldott légkörben tanulhatsz Buda központjában.