IELTS General 5.5 – 6.5

Milyen szintnek felel meg az IELTS General 5.5 – 6.5?

Ezek a pontszámok nagyjából a magyar középfokú nyelvvizsgának, illetve az európai B2 besorolásnak felelnek meg.

Mihez elég az IELTS Geberal 5.5 – 6.5 eredmény?

Általában munkavállaláshoz, olyan szakmák végzéséhez kérik, ahol nem feltétel az egyetemi diploma. Illetve középiskolai tanulmányokhoz is sokszor elég ez az eredmény.

Pre-IELTS General 5.5 – 6.5 szintrehozó tanfolyam (60 óra)

A Pre-IELTS tanfolyam azoknak javasolt, akik szeretnék a középfokú tudásukat megerősíteni, fejleszteni azokat a készségeket, amelyekkel eredményesen tudnak kommunikálni és eligazodni egy anyanyelvi környezetben. A tanfolyam elkezdéséhez középfokú nyelvtudás kell, amit azonban nem kell nyelvvizsgával bizonyítani.

A tanfolyam alatt az IELTS vizsga részfeladatain keresztül fejlesztünk készségeket (olvasás, írás, beszéd és hallgatás) és részkészségeket (skimming, scanning), valamint nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvtani rendszerezésre és a szókincs bővítésére is

IELTS General 5.5 – 6.5 vizsgatréning (30 óra)

A rövidebb, 30 órás tanfolyamok a vizsgafeladatok megismerésére és gyakorlására vannak kihegyezve. Amellett, hogy bemutatjuk a vizsga teljes felépítését és követelményét, feladatmegoldó stratégiákat mutatunk, segítünk helyes időbeosztást kialakítani gyakorló vizsgákon keresztül. A felkészítés végén komplett próbavizsga van, hogy a vizsgakörülményeket és a stresszt is imitáljuk. A letett próbavizsgát teljesen kiértékeljük.

A tréning elkezdéséhez mindenképpen rendelkezni kell a megfelelő nyelvi szinttel, ebben az esetben a stabil középfokú nyelvtudással. A képzést ajánljuk még azoknak is, akik vagy már elvégezték a Pre-IELTS szintrehozó tanfolyamot, de ez nem előfeltétel.

A kurzusok előtti szintfelmérésen dől el, hogy kinek melyik képzést érdemes elvégezni ahhoz, hogy a legjobb eredményt érje el a vizsgán.

Aktuális 30 órás IELTS General  5.5. – 6.5   vizsgatréningek: 

30 órás IELTS General 5.5 – 6.5 tanfolyam – 2017. január 9-től

 

Aktuális 60 órás Pre-IELTS General 5.5 – 6.5 szintrehozó tanfolyamok:

60 órás Pre-IELTS General 5.5 – 6.5 tanfolyam – 2017. január 9-től